Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
JAREK ZA Małgorzata xxxxx Krystian D Bartek Michalski diana p Stefan Mazur Waldemar Franek Ryszard Ohucki David Konieczny zidane zidane PIOTREKKK90 Pawel Przybyszewski (2752 niezalogowanych)
11 Postów
blanka m.
(blanka)
Wiking
Dziekuje Wam a w szczegolnosci tobie MaW za wyjasnienie mi sprawy. Juz mi troszke lzej ... i bede spala spokojnie mam nadzieje dzisiejszej nocy Napewno dam znac jesli sprawa sie rozwiaze oby jak najszybciej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(zybi kapusta)
Wiking
to co napisal MaW jest po czesci prawda. mi tez kiedys ukradli autko no i po trzech dniach znalezli ale juz nie kompletne: nie bylo lamp, drzwi pasazera oczywiscie sprzetu audio! no i znalezli mozna tak nazwac w ,,dziupli,,
pozatym nie martw sie za bardzo auto to nie wszystko grunt to czyste sumienie!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
blanka m.
(blanka)
Wiking
Tak zgadzam sie grunt to czyste sumienie jestem bardzo uczciwa osóbką
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
87 Postów
Michał Polak
(korepetytor)
Początkujący
A ja szukam kogos kto zwinal by moje auto...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
blanka m.
(blanka)
Wiking
Witam ponownie wszystkich.Zgodnie z obietnicą pisze że sprawa z tym autem sie wyjasnila
i bardzo sie ciesze z tego powodu
Sprawca kradziezy auta zostal zlapany(ale zdążył po drodze zwinąc jeszcze jedno autko )
a samochód wrócił do właściciela .
Ze mna policja sie nie kontaktowala ,obyło sie bez przesłuchania mnie.
Dziekuje wszystkim za pomoc i serdecznie pozdrawiam

Milego weekendu !!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(MaW)
Wiking
No to super. Ciesze sie ze juz wszystko w porzadku...i dzieki ze dalas znac ze sprawa rozwiazala sie "sama"...
Pozdrawiam...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok